miercuri, 9 iulie 2014

Oglinda

    
    Oglinda are o istorie straveche, ce porneste de la utilitatea sa practica ajungand astazi un element important de décor. 
    Nu trebuie neglijat nici aspectul estetic, oglinda infrumuseteaza interiorul, mareste vizual spatiul si ofera casei un nou look.


      Intalnim arta la fiecare pas pe care il facem, iar clasica oglinda este acum transformata in stickere decorative. Montarea unei oglinzi cu o forma deosebita in bataia soarelui va creea un joc de lumini uimitor. 

Decoratiuni de perete Oglinda in forma de fluture
Decoratiuni de perete Oglinda in forma de floare





















       Aplicarea oglinzilor pe mobila creeaza o atmosfera de nou, de dinamic. O piesa de mobilier, un obiect, oricat de vechi ar fi are o poveste, stickerele decorative cu oglinda pot fi o solutie pentru reconditionarea acestora.

Decoratiuni de perete Oglinda de perete in forma de cerc
Decoratiuni de perete Oglinda de perete tip puzzle

















      
 Decoratiunile de perete cu oglinda au forme diverse, fiind foarte apreciate de copii. Interesul celor mici pentru oglinzi poate fi starnit cu cateva litere sau stickere in forme haioase.

Decoratiuni de perete Oglinda coronita printesa
Decoratiuni de perete Oglinda in forma de inima
Decoratiuni de perete Oglinda de perete litera B
Decoratiuni de perete Oglinda de perete litera A



      Cu ajutorul oglinzilor putem creea cadre moderne si inovative sau putem pune in valoare obiectele preferate. Alegeti oglinda in functie de stilul de amenajare al casei si nu veti da gres.


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu